granera d’or 2010

Menu

 


Recollides de residus

Fracció vidre   

Benissa compta amb un parc instal·lat d'un total de 66 contenidors de 3000 litres de capacitat per a la recollida selectiva de la fracció vidre.


Què hem d'abocar al contenidor?

Hem de dipositar dintre d'aquest contenidor tots aquell residus d'envasos de Vidre de generació domèstica. A continuació veiem un exemple il·lustratiu:

Quins residus sí i quins no

NO

BOTELLES DE VIDRE

      - Botelles de suc, refrigeris,         mostos, sidres, cervesses,         vins i licors, etc.

    - Envasos de medicaments. Aquests       entren en un circuït de reciclatge       diferent a la resta d'envasos de vidre      (SIGRE: disponible a cada farmàcia).

     - Qualsevol element de vidre (gots,        finestres, etc, que no siguen un        envàs, vaixelles, pitxers, vidre plà,        vidre armat, vidre laminat, finestres,        etc, han de portar-se al ecoparc.

     - Ceràmiques, porcellana, pedres,        taulells o restes de rejoles. Aquests        són els principals enemics del        reciclat de vidre, doncs no tenen una        fàcil separació i el seu punt de        fussió és distint al del vidre, per la        qual cosa si arriben als forns vidrers        produixen vidre que cal rebutjar.

     - Taps i xapes. És recomanable que        els envasos de vidre siguen        depositats lliures de taps.

POTS I FLASCONS

           - Begudes, aliments i
             perfums, etc.

 

Quina és la producció de Benissa?

La producció d'envasos de vidre recollits en els últims anys la presentem en el següent gràfic


Tornar dalt

 


Situació

Veure el mapa més gran

Les oficines estan situades junt a l'Ecoparc dintre del Polígon industrial "la Pedrera" de Benissa. El trobaràs fàcilment seguint la N-332 Benissa - Teulada.
 
Si obris un nou bar o restaurant, has de telefonar-nos per veure si podem oferir-te formar part del sistema de recollida de vidre adaptat a restauració "ale-hop", facilitant-te la recollida selectiva.
 
Horari
De Dilluns a Divendres
de 08:00 a 15:00 h
 
i recorda........
per cada botella que reciclem, es podria mantenir encesa una bombeta de 100 W durant 4 hores!
 
Jocs educatius
Recicla vidre
Pinta el contenidor de vidre