granera d’or 2010

Menu

 


Taller / Manteniment parc mòbil

Amb la construcció de la Nau industrial – taller – oficines al costat de l’ecoparc municipal es centralitza la base operativa de la mercantil, integrant tots els serveis .

A l’hora, es subroga (gener 2010) el servei de manteniment del parc mòbil amb tots els medis personals i materials.

Durant l’exercici 2010 s’equipa de tota la infraestructura necessària de taller mecànic i s'internalitzen totes les despeses de taller del parc mòbil municipal, optimitzant per tant la seua gestió.

El taller compta amb una gran transversalitat entre la resta de serveis fet que causa un gran nombre de sinèrgies que d’aquesta forma podem aprofitar i augmentar així el grau de qualitat del conjunt de serveis.

Algunes mostres son per exemple: el disseny, construcció i instal•lació de subjecta-contenidors de fracció orgànica, la construcció i instal•lació de reixes per l’edifici del Casal Jove, o bé la reparació completa dels panels de bústies situades a les partides rurals, etc.

 

 

 


Situació

Veure el mapa més gran

Les oficines estan situades junt a l'Ecoparc dintre del Polígon industrial "la Pedrera" de Benissa. El trobaràs fàcilment seguint la N-332 Benissa - Teulada.
 
Horari
De Dilluns a Divendres
de 08:00 a 15:00 h