Orgànica

EnMARROna't Benissa Impuls

Servei de recollida orgànica

L’Ajuntament de Benissa comença a implantar la recollida selectiva de la fracció orgànica del fem al seu casc urbà per a tots els veins.

A les zones de contenidors de residus, ara en trobarem un de color marró amb la tapa tancada i que s’ha d’obrir amb una clau.

Així, proximament L’Ajuntament repartirà a cada casa una clau per a poder utilitzar-lo, un poalet individual de color marró per a portar aquesta fracció cómodament fins el seu contenidor. També es proporcionarà un paquet de bosses compostables. Aquesta fracció ha d’anar sempre amb bosses compostables per tal de mantenir el més net posible l’interior del cubell.

Restes orgàniques Benissa Impuls

RESTES ORGÀNIQUES

  • Restes de menjar
  • Restes de fruites i verdures
  • Restes de carn, ossos, peix
  • Closques (marisc, ous, fruits secs)
  • Torcaboques, tovalloles i paper de cuina usat
  • Mocadors de paper usats
  • Restes orgàniques de macetes i flors

RECORDA, SOLS ORGÀNICA!!

El servei de recollida serà diàri, incloent dissabtes i diumenges.

L’orari de recollida será de: MATÍ

El cubell amb la seua bossa compostable será dipositat dintre del contenidor marró amb clau que hi haurà a cada zona de contenidors.

La fracció orgànica del fem constitueix prop del 40% en pes. Tal i com es va implantar la recollida sel·lectiva de vidre, posteriorment la de cartó i finalment la d’envasos lleugers, ara ens toca extendre el mateix comportament amb la fracció orgànica.

La posada en marxa d’aquesta recollida estarà recolzada per una comunicació directa i continuada entre usuaris del servei i l’Ajuntament amb la finalitat de crear un servei de qualitat que resulte el més òptim per ambdues parts, així els canals de comunicació oberts serán els següents:

TELÈFON D’INCIDÈNCIES

96 573 35 97

BÚSTIA DE SUGGERIMENTS:

serveis@benissaimpuls.es

CANAL WHATSAPP:

687 817 165

Si necessites més informació sobre el servei, o vols sol·licitar una clau per a poder utilitzar-lo, truca al telèfon de l’Ecoparc 965733597